Quotes to Get Busy

Quotes zijn in wezen korte herhalende zinnen of woorden die een persoon heeft gezegd of geschreven. In het gesproken woord is het de weergave van een geuite verklaring, zoals een werkwoord van verklaren. Bijvoorbeeld: John zei; Ik zag Mary vandaag op het strand". In het geschreven woord zijn citaten een manier om belangrijke gebeurtenissen te herdenken en te documenteren, vooral die gebeurtenissen die een speciale betekenis hebben voor de schrijver of de ontvanger van het citaat.

citaten

Grote geesten discussiëren over grote citaten, en waarom niet? Grote geesten willen altijd meer feiten! Feiten zijn geweldig als ze je feiten laten zien die je nog niet wist, of dingen die gewoon nergens op slaan, maar je toch verbazen. Maar feiten zijn alleen geweldig als je ze kunt begrijpen of gebruiken om je leven en dat van anderen te verbeteren. Dus, waarom zou je citaten niet gebruiken als een manier om je grootsheid en het geluk dat je verdient een jump-start te geven?

Quotes zijn een prachtig iets omdat ze zo veelzijdig zijn. Je kunt citaten gebruiken om een zin te beginnen (begin je zinnen altijd met een citaat), gebruik ze als getuigenis van een andere grote (of slechte) figuur, of gebruik ze om een gebeurtenis in je leven te herdenken, zoals het winnen van de loterij, het aangereden worden door een bus, of het krijgen van een nieuwe baan. Grote geesten praten, en soms moet je ze gewoon andere dingen horen zeggen dan wat je gewend bent te horen, vooral als het je helpt om s morgens op te staan en op te schrijven hoeveel verder je bent gekomen sinds die avond in het casino. Als je de juiste citaten vindt, kun je ze gebruiken om jezelf te inspireren om beter te worden (en om anderen te helpen om beter te worden).


Quotes to Get Busy